Trainingen

NLP trainingen zijn hot! Alleen bestaan ze vaak uit jaartrainingen die veel tijd en andere investeringen vragen. In onze basis NLP training hebben wij de NLP essentials samengevoegd en verbinden wij die met de praktijk. Een korte en efficiënte manier om toch de voordelen van NLP te gebruiken in je dagelijks werk/functioneren. Sietske en Peter zijn allebei al 15 jaar NLP Master.

Naast NLP trainingen geven wij ook Time Management trainingen nieuwe stijl.

Omschrijving Trainingen

Onze trainingen bestaan uit enkele dagdelen. Tijdens deze trainingsdagen wordt theorie met praktijk afgewisseld. Er is ruim voldoende mogelijkheid om praktijkvoorbeelden te bespreken doordat wij heel bewust in kleine groepen trainen.

Keuze onderwerpen
  • NLP Basis communicatie
  • 3e en 4e generatie NLP communicatie
  • Time Management nieuwe stijl
NLP Training

Wat heeft het product opgeleverd Inzicht in mijn verbale- en non verbale reacties op anderen.

Welk aspect vind je het meest waardevol De oefeningen onderling met de andere cursisten.

Kun je nog 3 voordelen noemen De schriftelijke informatie, duidelijk en overzichtelijk. Het overbrengen van de theorie. Peter heeft een prettige manier van lesgeven en wisselt af. Wil ook interactie met de cursisten.

Ester de Pee

Verpleegkundige in de wijk

NLP Training

Wat heeft het product opgeleverd Het heeft mij een nieuw inzicht opgeleverd. Het hart vs hoofd verhaal. Ongemerkt liep ik daar erg tegenaan. Doordat ik mij er nu bewust van ben geworden leer ik mijzelf dit steeds beter toe te passen (in kleine stapjes weleens waar).

Kun je nog 3 voordelen noemen Dit vind ik de belangrijkste, het veel invloed op heel veel aspecten van je leven. Het is voornamelijk inzicht geweest. Laten zien van blinde vlek.

Aanbevelen? Zeker weten! Ik vind het mooi dat je niet in onzin praatjes van mensen trapt tijdens een coaching gesprek. Je kan goed door mensen heen prikken. Je houdt ze een spiegel voor.

Henrike

NLP Training

Wat heeft het product opgeleverd Meer inzicht in mijn eigen denkproces, zelfwaardering en balans. Heb geleerd wat mijn (deels onbekende) sterktes waren hierbinnen, maar zeker ook de valkuilen. Hierdoor ben ik rustiger en meer gefocust geworden en ook beschouwender, laat het maar even gaan, niet direct reageren. Dit schept een prettige afstand tot een situatie of probleem waardoor je eerst het overzicht scherp kan krijgen… en dan gericht handelen!

Kun je nog 3 voordelen noemen De regelmaat van om de week introspectie te hebben is uitermate prettig. De opbouw stond me ook erg aan, van NLP tot evaluaties van de praktijk. Holistische karakter van de werkwijze, het totale mens principe.

Aanbevelen? Zeker!

Maarten

VIM Groep

Tips en inspiratie voor efficienter werken en meer geluk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ze als eerste in je mailbox!

Bedankt voor je inschrijving op onze nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail waarmee jij je aanvraag kunt bevestigen.

Tips en inspiratie voor efficienter werken en meer geluk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ze als eerste in je mailbox!

Bedankt voor je inschrijving op onze nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail waarmee jij je aanvraag kunt bevestigen.