Dank je wel!

Wat fijn dat je op ons feest was.

Bedankt voor je bezoek en het maken van een mooie herinnering samen met ons. In 12½ jaar is PeopleCoaching gegroeid tot wat wij nu zijn en is er een goede basis om verder aandacht te besteden aan onze klanten.

“Alles wat je aandacht geeft, groeit” is een bekende uitspraak van ons en deze uitspraak heeft ons geïnspireerd om iedereen als afscheidscadeau een hortensia te geven. De bloem staat symbool voor dankbaarheid, gratie en schoonheid. Ook straalt ze overvloed uit, dit vanwege de uitbundige hoeveelheid bloemetjes en de royale, bolle vorm. Dat kan niet mooier. Want wij zijn dankbaar voor jouw ondersteuning en opdrachten en de overvloed is iets wat wij jou gunnen.

Hieronder enkele tips.

Hortensia tips

 

Net zo lief in de zon
Het is een misverstand dat alle hortensia’s schaduw willen. Zolang de grond vochtig genoeg is, kan zelfs de bolhortensia (Hydrangea macrophylla) in de volle zon staan.

Blauwmakers
Bij een lage pH-waarde in de grond verliezen blauwe hortensia’s hun heldere kleur. Wil je het blauw behouden, strooi dan in de periode van juli tot en met september bijvoorbeeld Pokon Hortensia Blauwmaker.

Zo droog je hortensia’s
Boerenhortensia’s zijn ideaal om te drogen. Knip de bloemen op het moment dat ze beginnen te verkleuren en een beetje als papier aanvoelen. Hang ze ondersteboven in een donkere, goed geventileerde ruimte. Of zet de bloemen met een laagje water in een vaas. Vul het water niet meer bij.

Slim planten
Vul het plantgat met speciale hortensiagrond en geef na het planten een maandlang een paar keer per week flink water. Maak een dammetje van grond rondom zodat het water niet meteen wegstroomt.

Persoonlijke tips

omdat we het niet kunnen laten…

Aandacht
Geef aandacht aan die aspecten waarin je wilt groeien. Ook als dat betekent dat je andere aspecten minder aandacht geeft.

Liefde
Wat je ook doet, doe het met liefde. Je hart werkt namelijk als een kompas.

Stop met oordelen.
Zeker naar jezelf toe. Je wordt vrij in je keuze als je stopt met oordelen.

Grenzen
Bewaak je eigen grenzen. Ja is alleen ja als het 100% ja is, de rest is nee.

Geduld
Wees geduldig met jezelf. Ge-duld (het) 1. vermogen en bereidheid om rustig af te wachten of om een langdurige taak rustig af te maken (uit: Van Dale)

 

Lees onze blog voor interessante artikelen.

Tips en inspiratie voor efficienter werken en meer geluk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ze als eerste in je mailbox!

Bedankt voor je inschrijving op onze nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail waarmee jij je aanvraag kunt bevestigen.

Tips en inspiratie voor efficienter werken en meer geluk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ze als eerste in je mailbox!

Bedankt voor je inschrijving op onze nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail waarmee jij je aanvraag kunt bevestigen.