Een bijzondere uitdaging!

Ben je op zoek naar een bijzondere uitdaging om je zelfbewustzijn verder te ontwikkelen, je koers helder te krijgen of meer leiding te nemen over je eigen leven? Wij heten je van harte welkom in ons bijzondere programma!

De directe en no-nonsense aanpak van PeopleCoaching: Zakelijk en gevoelig tegelijk,
een combinatie die me echt raakt en ik nog niet was tegengekomen. 

Sybren

Dagindeling

08.00 – 09.00 gezamenlijk ontbijtbuffet
09.30 – 12.30 ochtendprogramma
12.30 – 13.30 gezamenlijke lunch
14.00 – 17.00 middagprogramma
19.00 gezamenlijk diner
20.00 eventueel avondprogramma (relaxed)

Zelf aan het roer

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden. Dit kun je leren. Zo stellen wij vaak de vraag: wat zou je willen? Het eerste antwoord is vaak niet mogelijk. Daarom ben je ook vastgelopen. Toch helpt het al om wensen uit te spreken:
– omdat blijkt dat je vaak zelf al een deel van het antwoord weet.
– omdat je een sparringpartner nodig hebt om een aantal beperkende gedachten te tackelen.
– omdat een spiegel nu eenmaal goed werkt.
Door te ontdekken welke gangbare paden jij loopt, creëer je meer bewustzijn bij jezelf en krijg je meer en meer de mogelijkheid je gedrag te veranderen.

Ga je weer aan het roer staan van je eigen leven?

start training

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Programma
 OCHTENDMIDDAGAVOND
zondagMet eigen vervoer naar OostenrijkWelkom vanaf 15.00 uur
Centraal ontvangst tussen
17.00-18.00 uur
Kernwoord DUIDELIJKHEID
18.30 eenvoudige maaltijd
Aansluitend aftrap & kennismaking
maandagKernwoord INZICHT
Persoonlijk doel
Werken aan je persoonlijke kompas
Kernwoord GRENS VERLEGGEN
Eigen leiderschap
Intuitie Model
langs de Lech
dinsdagKernwoord BEWUSTZIJN
NLP tools
hiken
Kernwoord GEDULD
NLP tools
hiken
Evt. massage mogelijk
woensdagKernwoord RESULTAAT
NLP tools
op de e-bike
Vrije middag (incl e-bike)Kernwoord RESPECT
Wijn- en muziekavond in originele
Oostenrijkse wijnkelder
donderdagKernwoord VERTROUWEN
Vormgeven aan je persoonlijke doel aan de slag met hout
Kernwoord TOEKOMST
Keuzeprogramma: raften, paragliden,
wandelen, hout bewerken
BBQ + bier avond
Afsluiting training
vrijdagOntbijt en terugreisVertrek op eigen tijd, voor 15.00 uur
Mogelijkheid: extra dag/nacht

Ja, ik meld mij graag aan

Wij mailen of bellen je graag om meer informatie te geven over deze bijzondere training. Gave kennis, leuke contacten en een prachtige omgeving.

 

Waarom PeopleCoaching

PeopleCoaching werkt al 14 jaar in het bedrijfsleven met persoonlijke ontwikkeling. Mensen functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Onze klanten geven aan dat zij door onze trajecten ook meer zelfvertrouwen hebben gekregen en hebben geleerd meer van zichzelf te houden. Wij vertalen dit naar meer verbondenheid met je ziel. Door deze manier van verbeteren worden mensen gelukkiger en wordt de wereld een stukje mooier.

Trainers

Wij verzorgen heel graag deze bijzondere week voor jou, zorg dat jij eruit haalt wat je wenst, mooie nieuwe inzichten krijgt en geïnspireerd weer je dagelijks leven in kan. Daarom krijg je deze week ook een coachsessie van ons cadeau. Je kunt zelf kiezen of en bij wie je deze sessie wilt. Na afloop van de reis heb je een nabespreking met je eigen coach.

Peter ten Buuren
Trainer/Coach

Peter coacht hele bedrijven en traint projectgroepen en directies op open communicatie, functionaliteit, effectief samenwerken en begeleidt in veranderingsprocessen. In zijn werk is Peter open, zonder oordeel, veelzijdig, intuitief en efficient. Toepasbaarheid staat centraal. Zijn stijl is bezielend.

Sietske Biesmeijer
Trainer/Coach

Sietske coacht en traint directie en medewerkers in onder andere: open communicatie, persoonlijke ontwikkeling en omgaan met emoties, In haar coachsessies en trainingen is zij open, confronterend, zonder oordeel en gericht op resultaat. Humor en creativiteit staan daarbij centraal. Haar stijl is ongedwongen.

Kathleen Krebs
Docent/Coach/Locatiebeheerder

Kathleen coacht en traint leerlingen en docenten en begeleid haar team in veranderprocessen. Zij laat je ontdekken dat de kracht, de bron en de antwoorden in jezelf te vinden zijn. In haar werk is zij intuitief, verbonden, open en zonder oordeel. Haar stijl zet aan tot zelfreflectie. Verbinding is de reden waarom we hier zijn, het geeft zin en betekenis aan ons leven.

Ernst Schnoller
Beeldhouwer/Locatiebeheerder

Vanaf zijn 10e levensjaar werkt Ernst in de houtwerkplaats bij zijn huis. Hij werk met hout, steen, sneeuw, ijs en ijzer.

“Es ist nicht wichtig was du betrachtest sondern was du siehst.”
Het is niet belangrijk waar je naar kijkt, maar wat je ziet.

Periode

Dit jaar zijn er 2 weken Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk, in mei en oktober. De opbouw van deze weken is in principe gelijk.
– zondag 19 mei tot en met vrijdag 24 mei
– zondag 13 oktober tot en met vrijdag 18 oktober

Locatie

Dit gave programma volg je in de Alpen. Deze prachtige omgeving maakt het makkelijk om terug naar je natuurlijke zelf te keren en je persoonlijk leiderschap te hervinden. Bel nu voor meer info naar 053-3690560 of 06-29091861. Meld je aan via sietske@peoplecoaching.nl.

Investering

Deze training waarbij jij je koers helder krijgt en een kompas creëert om meer of beter leiding te nemen over je eigen leven, vraagt van jou een investering van tijd, moeite en inzet. We verwachten dat je er zoveel mogelijk uithaalt zodat je geïnspireerd weer verder kunt! De kosten voor deze training zijn inclusief programma, verblijf, alle maaltijden, activiteiten en excursies.

De totale prijs voor deze training Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk is € 2.590,– (excl. 21% BTW.)

Ja, ik meld mij graag aan

Wij mailen of bellen je graag om meer informatie te geven over deze bijzondere training. Gave kennis, leuke contacten en een prachtige omgeving.

 

Overnachten

De kosten van de overnachting van zondag tot en met vrijdag zitten bij de totaal prijs in. Dit is op basis van ruime gedeelde appartementen met gedeelde slaapkamers. De badkamer is ook voor gezamenlijk gebruik. De appartementen zijn 3 of 4 persoons*. Wil je graag een slaapkamer of appartement voor jezelf, dat kan. De aanvullende prijzen staan hieronder vermeld. Deze prijzen zijn per persoon, per dag.
* Appartementen en kamers zijn beperkt beschikbaar. Heb je specifieke wensen, geef dit dan z.s.m. aan.

A. Gedeeld appartement met ruime woonkamer/keuken Gedeelde badkamer, Gedeelde ruime slaapkamer geen meerprijs
B. Gedeeld appartement, Gedeelde badkamer Eigen slaapkamer € 40,–
C. Eigen appartement, Eigen badkamer Eigen slaapkamer € 55,–
D. Wil je na de training nog een nacht langer blijven dan bieden wij deze mogelijkheid tegen gereduceerd tarief aan. Kosten extra nacht + ontbijt € 55,–.

 

Groepsgrootte

Wij draaien het programma al vanaf 6 deelnemers, met een maximum van 10 deelnemers. Wij vinden het belangrijk om gedurende de hele
week persoonlijke aandacht te geven en ruimte voor persoonlijke verhalen te bieden. Het programma wordt steeds gedraaid met 2 of 3
trainers/begeleiders. Heb je hier vragen over, stel ze gerust!

 

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent voor ons dat je jezelf kent, accepteert en in staat bent het beste in jezelf naar boven te halen. De kern hierbij is ons Intuitie Model©. Dit model gaat uit van een goede interne samenwerking tussen de rationele-, emotionele- en intuïtieve signalen die ieder mens heeft. Zodra je hierop vertrouwt neemt je mogelijkheid tot persoonlijk leiderschap toe. Het programma van deze week is erop gericht om deze 3 aspecten bij jou verder te onderzoeken en ontwikkelen. Wij hebben ervoor gekozen om dit te doen in de mooie en inspirerende omgeving van de Alpen. Dit zal je helpen om terug naar je natuurlijke zelf te keren.

Wil jij je koers helder krijgen, een kompas creëren om meer leiding te nemen over je eigen leven

Wil jij je koers helder krijgen, een kompas creëren om meer leiding te nemen over je eigen leven? Wil jij meer vanuit jezelf leven en weten waar je voor staat. Onze training Persoonlijk Leiderschap brengt je terug naar je intrinsieke motivatie. Geeft je de inspiratie die je nodig hebt voor je eigen leven en om te delen met anderen. Meld je dan nu aan!

Ja, ik meld mij graag aan

Wij mailen of bellen je graag om meer informatie te geven over deze bijzondere training. Gave kennis, leuke contacten en een prachtige omgeving.

 

Tips en inspiratie voor efficienter werken en meer geluk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ze als eerste in je mailbox!

Bedankt voor je inschrijving op onze nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail waarmee jij je aanvraag kunt bevestigen.

Tips en inspiratie voor efficienter werken en meer geluk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ze als eerste in je mailbox!

Bedankt voor je inschrijving op onze nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail waarmee jij je aanvraag kunt bevestigen.